Vlaanderen
Klasse.be

Werken bij Klasse

Klasse is het multimediale magazine voor onderwijs in Vlaanderen. Dagelijks delen we kennis, meningen, ervaringen en expertise. Op die manier versterken, verbinden, activeren en waarderen we de onderwijsprofessional. Aanstekelijk, betrouwbaar, warm en authentiek.


Vacature Redacteur

1 voltijds redacteur-journalist

Gebeten door onderwijs en communicatie? Klaar om met scherpe artikels, een helder verhaal en een relevante boodschap leraren en directeurs te inspireren en te versterken in hun job? Solliciteer tot en met 11 januari en bouw mee aan de warmste redactie van Vlaanderen.

Praktijkgerichte reportage in de klas, kritisch interview met een expert, portret van vlees en bloed of 7 tips om …? Telkens weer slaag jij erin om onderwijsboodschappen vlot,  genuanceerd en constructief aan de lezer te vertellen. Je kent de onderwijswereld, verdiept je graag in nieuwe materie en weet waar leraren en directeurs nood aan hebben. Voor elk verhaal pitch jij de scherpste invalshoek, het juiste kanaal en het plakkende beeld. 

Wie ben jij?

  • Je hebt kennis van en interesse voor nieuwe ontwikkelingen en maatschappelijke uitdagingen.
  • Je bent een teamspeler: je zet mensen rondom jou in beweging, je activeert en inspireert.
  • Je wil werken voor een maatschappelijk relevant project.
  • Je hebt minstens een masterdiploma.

Hoe solliciteer je?

Check de vacature, vul het sollicitatieformulier in en voeg een motivatiebrief toe. Solliciteren kan tot en met 11 januari.


Stage bij Klasse

Heb jij een neus voor goede verhalen, ben je thuis in digitale media én heb je een vlotte pen? Dan ben jij misschien wel de gedroomde stagiair voor onze redactie!

Mail naar redactie@klasse.be en vertel waarom je graag bij ons aan de slag gaat.